Tietoa Club Rewards -palkinto-ohjelmasta


Club Rewards* on Diners Clubin palkinto-ohjelma, joka tuo sinulle pisteitä kaikista korttiostoistasi. Sekä kotimaassa että ulkomailla.

Pisteilläsi voit hankkia vouchereita ja laadukkaita tuotteita edullisesti. Miksi et hemmottelisi itseäsi ja läheisiäsi ylellisellä ravintolaillallisella, hotellimajoituksella tai kylpylälomalla? Tai piristäisi kotisi sisustusta Iittalan tai Marimekon tuotteilla? Voit hankkia pisteilläsi kaikkea golf-välineistä koruihin – tai jopa lahjoittaa pisteesi hyväntekeväisyyteen.

Valitse itse miten ja mihin haluat Club Rewards -pisteesi käyttää! Palkinnot on hinnoiteltu pisteinä ja euroina siten, että voit tilata palkintoja jo pienelläkin pistemäärällä. Voit myös tilata palkintoja myös yksinomaan pisteillä käyttämättä lainkaan rahaa. Pistekertymääsi voit seurata kirjautumalla Omille sivuillesi.

Ansaitset Club Rewards -pisteitä seuraavasti:

Jäsenyys*Diners Club ClassicDiners Club Premium
Alle 3 vuotta1 € = 1 piste1 € = 2 pistettä
3–5 vuotta1 € = 1,1 pistettä1 € = 2,1 pistettä
5–10 vuotta1 € = 1,25 pistettä1 € = 2,25 pistettä
Yli 10 vuotta1 € = 1,5 pistettä1 € = 2,5 pistettä

Mitä enemmän käytät korttiasi ja mitä pidempään olet yhtäjaksoisesti ollut Diners Club Classic tai Premium -yksityiskortinhaltijana, sitä enemmän pisteitä ansaitset. Lisäksi, aina kun olet käyttänyt korttiasi 5000 euron edestä, saat lahjaksi 2000 pistettä.

Lisätietoa ja usein kysyttyjä kysymyksiä Club Rewards -ohjelmasta löydät täältä.

*Club Rewards -ohjelma sisältyy Diners Club Classic ja Diners Club Premium -kortteihin. Finnair Plus Diners Club ja SAS EuroBonus Diners Club -korteilla on omat palkinto-ohjelmansa. Club Rewards -palkinto-ohjelma ei sisälly yrityskortteihin.