Diners Club Classic- ja Premium-kortit lopetetaan

Voit jatkaa Diners Club -korttisi käyttöä tavalliseen tapaan 31.5.2019 saakka, jolloin Diners Club -kortit lopetetaan Suomessa.

Ansaitset Club Rewards -pisteitä vielä joulukuun 2018 ostoksista siten, että 27.12.2018 laskutettavat tapahtumat ovat viimeisiä, joista saat pisteitä. Pisteilläsi voit hankkia itsellesi tai lahjaksi palkintoja korttien lopettamiseen 31.5.2019 asti, jonka jälkeen pisteet vanhenevat.

Valitse itse miten ja mihin haluat Club Rewards -pisteesi käyttää! Palkinnot on hinnoiteltu pisteinä ja euroina siten, että voit tilata palkintoja jo pienelläkin pistemäärällä. Voit tilata palkintoja myös pelkästään pisteillä käyttämättä lainkaan rahaa: voit esimerkiksi lahjoittaa pisteitäsi hyväntekeväisyyteen tai vaihtaa niitä Finnair Plus -pisteisiin. Pistekertymääsi voit seurata kirjautumalla Omille sivuillesi.

Lisätietoa ja usein kysyttyjä kysymyksiä Club Rewards -ohjelmasta löydät  täältä.

*Club Rewards -ohjelma sisältyy Diners Club Classic- ja Diners Club Premium -kortteihin. Club Rewards -pisteet kertyvät 27.12.2018 asti ja niitä voi käyttää kortin sulkemiseen saakka 31.5.2019, jonka jälkeen pisteet vanhenevat. Finnair Plus Diners Club- ja SAS EuroBonus Diners Club -korteilla on omat palkinto-ohjelmansa.