Diners Club Classic- ja Premium-kortit lopetetaan

Diners Club Classic- ja Premium-kortit lopetetaan 31.5.2019. Voit käyttää korttia tavalliseen tapaan siihen saakka. Ansaitset Club Rewards -pisteitä vielä joulukuun 2018 ostoksista siten, että 27.12.2018 laskutettavat tapahtumat ovat viimeisiä, joista saat pisteitä. Pisteilläsi voit hankkia itsellesi tai lahjaksi palkintoja korttien lopettamiseen 31.5.2019 asti, jonka jälkeen pisteet vanhenevat.

Club Rewards -palkinto-ohjelman avulla voit helposti muuttaa palkintopisteesi hotelliyöksi, mukavaksi ravintolaillalliseksi tai vaikkapa lahjaksi ystävällesi. Sinulle jää päätettäväksi vain se, mihin haluat käyttää pisteesi juuri tänään.

Usein kysyttyä -osiosta löydät kaikki tarvitsemasi tiedot postikuluista, toimitusajoista ja mahdollisista palautuksista.

Verkkotilaus

Kirjaudu Club Rewards -sivuille ja palkinto valikoimastamme. Lisää palkinto palkintokoriisi valitsemalla palkintosivulla "Lisää valintoihin". Nähdäksesi pistesaldosi ja tilataksesi palkintoja sinun tulee kirjautua palveluun. Kun olet tyytyväinen palkintokorisi sisältöön, voit hyväksyä tilauksen valitsemalla "Tee tilaus".

Kirjallinen tilaus

Jos haluat tehdä yhteistilauksen käyttämällä tilaukseen pääkortin ja perhekortin pisteitä, täytä, tulosta ja allekirjoita palkintotilauslomake ja viimeistele tilaus postittamalla tai faksaamalla lomake. Palkintovalikoiman näet siirtymällä Club Rewards -sivuille. Pistesaldosi näet helposti laskultasi tai kirjautumalla Omille sivuille.

Club Rewards -palkintotilauslomake (PDF)

Puhelintilaus

Jos verkkotilauksen teko ei jostain syystä onnistu, katso vinkkejä Usein kysyttyä -osiosta. Jos tilaus ei vieläkään onnistu, voit soittaa jäsenpalveluun. Muista pitää korttisi lähettyvilläsi – tarvitset sitä tilauksen hyväksymistä varten.  Palkintovalikoiman näet siirtymällä Club Rewards -sivuille. Pistesaldosi näet helposti laskultasi tai kirjautumalla Omille sivuille.

Vinkki!

Nyt voit lahjoittaa valitsemasi pistemäärän hyväntekeväisyyteen tai vaihtaa Club Rewards -pisteitäsi Finnair Plus -pisteiksi.